Industrieel onderhoud & Ondersteuning Technische dienst

Bij Dalvoorde Techniek in Twente draait industrieel onderhoud om meer dan alleen het bieden van extra handen voor de ondersteuning van uw technische dienst. We bieden complete service voor uw machinepark, van begin tot eind. Met ons industrieel onderhoud voorkomen we uitval door preventief onderhoud te plannen en minimaliseren we stilstand tijdens correctief onderhoud. Daarnaast ondersteunen we uw technische dienst bij het verbeteren en modificeren van bestaande machines en productielijnen. Dit realiseren we in combinatie met onze afdelingen, constructie, verspaning en engineering.

  • Demontage- en montagegereedschap voor lagers
  • Gereedschappen voor machineverhuizing
  • Las- en snijgereedschappen
  • Gereedschappen voor uitlijnen en installeren
Contact opnemen?

Betrouwbare ondersteuning voor uw technische dienst, met vakmanschap uit Twente.

Zelfstandige monteurs met eigen gereedschap
Ondersteuning van uw technische dienst (TD) staat centraal bij onze aanpak. Onze monteurs werken zelfstandig en beschikken over hun eigen gereedschap, zodat ze direct aan de slag kunnen zonder tijdverlies. Onze service monteurs zorgen ervoor dat we uw technische dienst op alle vlakken ondersteunen.

Onderhoud
Preventief onderhoud is essentieel om uitval te voorkomen. Dit kunnen wij zelfstandig voor u uitvoeren, of in combinatie en ter ondersteuning van uw technische dienst. Wij bieden geplande onderhoudsdiensten, waaronder:
• Periodiek onderhoud
• Zomerstops
• Gepland onderhoud

Storingmonteurs
Onze storingsmonteurs, een essentieel onderdeel van onze industriële service, staan 24/7 klaar om snel in te grijpen bij storingen. Zo houden we de stilstand tot een minimum.

Installatie en Inbedrijfname
Onze installatie en inbedrijfname monteurs zorgen voor de installatie en inbedrijfname van machines, met een naadloze integratie in uw productieproces.

Aanpassingen van Machines en Productielijnen
Naast installatie en onderhoud kunnen onze monteurs uw technische dienst ondersteunen bij het aanpassen en verbeteren van bestaande machines en productielijnen. Of het nu gaat om het verhogen van de efficiëntie, het implementeren van nieuwe technologieën of het aanpassen van de capaciteit, onze ervaren monteurs zorgen voor een soepele en effectieve uitvoering.

Waarom Dalvoorde Techniek ter ondersteuning van uw technische dienst?

Bij Dalvoorde Techniek hebben we vele succesvolle projecten uitgevoerd, van complexe industriële onderhoudswerkzaamheden tot technische ondersteuning op maat. Wat ons onderscheidt, is dat we niet alleen losstaande specifieke diensten aanbieden. Onze kracht is dat onze storings-, onderhouds- en servicemonteurs nauw samenwerken met onze interne afdelingen, zoals engineering, verspaning en constructie. Dit stelt ons in staat om de technische dienst van onze klanten op alle fronten te ondersteunen. Onze betrouwbare service, focus op veiligheid en het minimaliseren van stilstand, zijn essentieel voor onze klanten. Op onze projectenpagina vindt u een overzicht van wat we kunnen betekenen en welke oplossingen we bieden voor diverse technische uitdagingen.

Bel ons!

Sectoren die wij bedienen

Vanuit ons hoofdkwartier in Twente leveren wij industrieel onderhoud en ondersteuning van uw technische dienst aan alle sectoren, van zware industrie tot hightech toepassingen en de voedingsmiddelenindustrie. Onze ervaring en lokale aanwezigheid zorgen ervoor dat we op maat gemaakte oplossingen bieden. Of u nu preventief onderhoud nodig heeft, hulp bij de installatie van machines of ondersteuning bij storingen, onze industriële service levert met Twentse precisie en vakmanschap.

  • Chemische industrie
  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Metaalbewerking
  • Machinebouw
  • Automotive
  • Transport & Logistiek
  • Olie & Gas
  • Water- en afvalbeheer
  • Elektronica en elektrotechniek
Bel ons!

Waarom is industrieel onderhoud belangrijk?

Onderhoud is cruciaal voor de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw productieprocessen. Regelmatig onderhoud voorkomt onvoorziene storingen, verlengt de levensduur van machines en zorgt voor optimale prestaties. In de industriële sector kunnen stilstand en productieverlies leiden tot aanzienlijke kosten.

Door proactief onderhoud toe te passen, zoals preventief onderhoud en predictief onderhoud, kunt u problemen vroegtijdig signaleren en verhelpen voordat ze escaleren. Dit verhoogt niet alleen de operationele efficiëntie, maar verbetert ook de veiligheid op de werkvloer.

Daarnaast speelt onderhoud een belangrijke rol in de naleving van wet- en regelgeving. Het goed documenteren van onderhoudsactiviteiten helpt bij audits en verzekert dat uw bedrijf voldoet aan de industrienormen.

Investeer in een degelijk onderhoudsprogramma om de betrouwbaarheid van uw apparatuur te waarborgen, de productiviteit te maximaliseren en uw operationele kosten te minimaliseren.

Voordelen van externe ondersteuning voor uw Technische Dienst:

Het uitbesteden van de ondersteuning van uw technische dienst biedt diverse voordelen die uw bedrijf kunnen helpen om efficiënter te werken. Door externe experts in te schakelen, profiteert u van gespecialiseerde kennis en ervaring. Dit stelt uw interne team in staat zich te concentreren op belangrijke projecten en strategische doelen.

Een van de grootste voordelen is het verminderen van stilstand. Externe ondersteuning, zoals storings- en onderhoudsdiensten, helpt om problemen snel op te lossen en de efficiëntie van uw productieprocessen te verhogen. Dit kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren, vooral in sectoren waar elke minuut telt.

Daarnaast kan uitbesteding leiden tot lagere operationele kosten. U bespaart op personeels- en opleidingskosten en kunt de ondersteuning gemakkelijk aanpassen aan uw behoeften. Of het nu gaat om tijdelijke pieken of langdurige projecten, u behoudt de flexibiliteit om in te spelen op veranderingen.

Let’s talk!

Benieuwd wat wij als bedrijf voor jou kunnen betekenen?