Constructie: TIG en MIG/MAG Lassen, Plaatwerken en Slijpen.

Bij Dalvoorde Techniek verzorgen wij de complete constructie van onderdelen in onze eigen werkplaats. Wij kunnen alles samenstellen volgens uw tekening of ideeën. Onze diensten omvatten slijpen, lassen en plaatwerken. Ons team is ervaren in zowel TIG- als MIG/MAG-lassen. We streven naar precisie en leveren altijd producten van hoge kwaliteit.

  • TIG lassen
  • MIG/MAG lassen
  • Slijpen
  • Samenstellen
  • Nabewerken
Contact opnemen?

Maatwerk Constructies: Van Machineframes tot Bordessen

Dalvoorde Techniek in Nijverdal, Twente, biedt maatwerk voor diverse industriële toepassingen. Of u nu een robuust machineframe, een nauwkeurig bordes, een efficiënt transportsysteem, of op maat gemaakte hekwerken nodig heeft, wij leveren kwaliteit. Onze specialisaties omvatten zagen, slijpen en lassen van complexe onderdelen, zowel met TIG als MIG/MAG. Wij voeren alles in eigen huis uit volgens uw specificaties.

Bel ons!

Lassen en Plaatwerken

Onze lastechnieken, zoals TIG en MIG/MAG zorgen voor sterke en duurzame verbindingen. Of het nu gaat om dunne plaatmaterialen of zware constructiedelen, wij gebruiken geavanceerde technologieën om de hoogste kwaliteit te garanderen.

In onze werkplaats in Twente bieden wij ook uitgebreide plaatbewerking en precisie-slijpen aan. Van maatwerkconstructies tot complexe plaatwerkoplossingen, wij bewerken alles volgens uw specificaties en de strengste industriële normen.

Integratie van Constructie en Automatisering

Dalvoorde Techniek combineert constructie met automatisering voor een compleet pakket aan industriële diensten. Onze werkplaats in Twente is uitgerust om zowel maatwerk constructies als geavanceerde automatiseringssystemen te realiseren.

Door onze expertise in beide gebieden te combineren, verbeteren wij uw machines zowel fysiek als operationeel. Ontdek hoe onze automatiseringsoplossingen uw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren op onze pagina Industriële automatisering

Let’s talk!

Benieuwd wat wij als bedrijf voor jou kunnen betekenen?